Nyheter | Pybackman

Alla nyheter

Julkonserten Änglaljus 2019

Turnén ”Änglaljus” med John Kluge har blivit en återkommande jultradition runt om i hela landet sedan 1993. Konserterna har blivit allt populärare och har vuxit sig större och större från år till år och är den 26:e i ordningen. John Kluge har till årets turné bjudit in några av Sveriges folkkäraste artister; Linda Lampenius, Py Bäckman och Sofia Källgren och Carina E Nilsson på piano tillsammans med lokala körer runt om i landet bjuder de in till en underbar konsert för alla sinnen med glädje och härlig stämning. Turnépremiär den 22 november i Borås och totalt gästar ”Änglaljus” 19 orter från Malmö i söder till Piteå i norr.

Woodstock 50 ÅR

En svensk hyllningskonsert till världens första stora rockfestival ARTISTERNA MIKAEL RICKFORS, DAN HYLANDER PY BÄCKMAN, LAGAYLIA FRAZIER MATS RONANDER, CLAES YNGSTRÖM CONNY BLOOM, JANNE ÅSTRÖM med åtta musiker under ledning av Hansa Berg

Py skriver till Nordman igen!

Py skriver texterna till Nordmans nya album "Tänk om"

Nyårssång med Sissel Kyrkjebø

Sången "In the night of new years eve" skriven med Stefan Nilsson släpptes först 1/1 2019 under namnet ”Önskar dig ett gott nytt år” och sjöngs av Sissel Kyrkjebø och sjöngs nyårsafton 2018 av Sissel på Skansen. Sången är översatt av Py till engelska och framfördes av Sissel i Salt Lake City på en en direktsänd konsert som sändes över hela USA 1 maj 2019 av en kör bestående av 360 medlemmar.

©  2019 by Py Bäckman • Design: Spiritsoundesign